Finalul Game of Thrones nu va fi acelasi cu cel din carti

George RR Martin ne spune ca finalul Game of Thrones nu va fi acelasi cu cel din carti

Scriitorul cauta sa isi pastreze cititorii conectati la poveste si deasemenea admite ca a fost putin cam lent in ceea ce priveste ultimele volume

Seria filmelor Game of thrones a inceput ecranizand saga literara A Song of Ice and Fire insa sezonul opt care este si ultimul se va aventura intr-un teritoriu necunoscut. Unii fani se arata preocupati de idea ca romanele dezvaluie finalul productiei HBO, dar Martin a declarat recent ca s-au intamplat unele schimbari pentru a mentine cititorii si telespectatorii in priza.

Scriitorul admite ca a fost cam lent in ceea ce priveste finalul seriei si roaga fanii sa tine minte ca punctele principale din final au fost comunicate cu cinci, sase ani inainte si ca intre timp au avut loc modificari si multe adaugiri.

Martin a avut mult timp la dispozitie pentru a termina saga avand in vedere ca volumul cinci, A Dance with Dragons, a fos publicat in 2011 la doar o luna dupa terminarea filmarilor la primul sezon din Game of Thrones. De atunci nu a mai fost lansata o alta intriga cu toate ca unele capitole din al saselea volum, The Winds of Winter, au fost publicate dupa. In ceea ce il priveste pe autor, creatorii serialului au propria provocare in ceea ce priveste elaborarea unui final satisfacator al seriei.

Totodata actorii par sa fie multumiti cu finalul, afland de la Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister in film), ca D.B. Weiss si David Benioff au afirmat ca nu vor sa extinda povestea la nesfarsit si ca totul a fost relatat asa cum a trebui in ciuda faptului ca HBO ar putea sa se gandeasca in anii ce urmeaza la o continuare. Coster-Waldau e de parere ca tot cei care au urmarit serialul vor aprecia faptul ca va avea un final.

Tags: , ,

Comments are closed.