Ce trebuie să știi înainte de micropigmentare sprâncene

Cu siguranță ești familiarizată cu termenii de micropigmentare sprâncene, micropigmentare în general, microblading sprâncene și nu în ultimul rând, cu termenul de tatuaje sprâncene. Dacă și tu ai în gând să apelezi la metoda micropigmentare sprâncene, atunci vreau să-și spun câteva lucruri utile.

În rândurile care urmează îți voi vorbi despre tot ceea ce trebuie să știi înainte de a recurge la procedura de micropigmentare. Pe cât de tare te poate încânta aceasta, pe atât de informată trebuie să fii cu privire la ceea ce presupune. Și mai mult de-atât, esența constă nu neapărat în ceea ce se întâmplă în salon, ci și în ce trebuie și nu trebuie să faci înainte.

Precum și în cazul microblading și tatuaje sprâncene, așa și în acest caz, specialiștii au întocmit o listă cu câteva elemente pe care ar trebui să le eviți înainte de micropigmentare sprâncene. Ce include aceasta?

Înainte de a face o vizită unui salon anume sau o vizită esteticianului tău, trebuie să știi că o perioadă între 1 și 30 de zile, trebuie să acorzi o atenție deosebită lucrurilor din jurul tău, lucrurilor cu care intri în contact. Lista aceasta bifeză, în primul rând, partea de consum lichide, dar pe de altă parte vine și cu restricții când vine vorba despre alte proceduri estetice.

Ca urmare, este recomandat de medicii specialiști în domeniu, ca înainte cu o zi să te prezinți la salon, să încerci să eviți consumul de cafea, energizante și, în special, alcool. La partea de administrare orală, medicii mai fac precizări și cu privire la aspirină. Evită consumul de aspirină, niacină, vitamina E și ibuprofen înainte cu 24 de ore.

De asemenea, în perioada de vară sau dacă este foarte cald când te decizi asupra metodei de micropigmentare sprâncene, nu te expune excesiv la soare. Este recomandat să eviți expunerea exagerată la soare cu cel puțin trei zile înainte de a te prezenta la salonul esteticianului tău pentru micropigmentare sprâncene.

Asta să fie tot? Nu. Bineînțeles că acestor lucruri li se mai adaugă recomandări precum evitarea administrării de suplimente omega 3 cu cel puțin trei săptămâni înainte, evitarea epilării cu două sau chiar trei zile înainte de tratament și de asemenea, evitarea gomajului chimic sau a altor tratamente cu laser cu cel puțin două săptămâni înainte de micropigmentare sprâncene.

De altfel, asigură-te că nu te pensezi cu câteva zile înainte, evită tratamentele cu botox cu cel puțin o lună înainte de micropigmentare și în final, nu depune foarte mult efort fizic și nu suprasolicita corpul.

Dacă respecți toate aceste restricții, atunci, cu siguranță, ești pregătită pentru a schimba aspectul sprâncenelor tale prin procesul de micropigmentare.

Tags: , , ,

Comments are closed.